Fitte kuk

Sette i gang fødsel dildo for men

C-Kjendis; charactouy; Medlem; 1 2 ; Kjønn: Kvinne. · #9 · Skrevet Januar 18, Dersom man bruker vibrerende dildo til penetrering, kan vibreringen potensielt påvirke livmorhalsen og i verste fall sette i gang en alt for tidlig fødsel. Å bruke dildo til penetrering eller vibrator til å stimulere klitoris er. Googlet litt å fant dette: Her er svar fra Jordmor Siri: Man kan helt fint bruke vibrator på klitoris. Den kan. ikke forstyrre hjerterytmen, men stimulering av mormunnen kan starte fødselen, og det er ikke alltid så lurt hvis det er lenge til termin. Så derfor er vibrator innvendig, mer enn ytterst i skjedeåpningen ikke. Hei, Jeg lurer på om noen av dere damer har brukt dildo mens dere var gravide og om dere har opplevd orgasme mens dere var gravide? Er dette farlig for graviditet eller vet noen noe om dette? Det jeg lurer på er om de sammentrekningene vi får ved orgasme kan sette i gang fødsel /abort. Jeg er gravid i.

Videos

ROCKET BABY!!

Sette i gang fødsel dildo for men - par

Kjente med engang at noe var på gang Powered by vBulletin® Version 3. Already have an account? Posted April 23, Recently Browsing    0 members No registered users viewing this page. Ser det står mange kjerringråd på internett men hvordan skal man vite om dette funker?? Jeg ble også "truet" med igangsettelse sist, og fikk modningsakupunktur.

Sette i gang fødsel dildo for men - bilder store

Riene startet etter 5 timer. Already have an account? Strikkedame Se offentlig profil Finn flere innlegg fra Strikkedame.

0 thoughts on “Sette i gang fødsel dildo for men”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *